Els integrants del Lurbel-Like Sport team van copar el pòdium diumenge en la segona edició del Clariano Trial. L'equip de competició de Lurbel va participar en esta prova amb especial estima, donat que va tindre lloc a Ontinyent, municipi on té la seua seu la marca que els patrocina. La competició va reunir més de 50 atletes i quasi 100 voluntaris, i ja s'ha convertit en un event popular amb acceés per a tots els públics, gràcies a les diferents modalitats que presenta: trial de 26'7K; trial de 14'4K i Sender de 14'4K.

Pòdiums de la 26'7K
Els pòdiums absoluts del trial de 26'7K amb 1.300 mD+ van ser 100% Lurbel. A la categoria masculina, va guanyar Miguel Ángel Sánchez, seguit de Julio Martínez y de Javi Soriano. La quarta posició va ser també per a un integrant del Lurbel-Like Sport, Juan Martínez, primer atleta local de la prova.
A la categoria femenina, de nou les xiques del Lurbel Like Sport van repetir el pódium de les dos últimes carres, amb Eva Bernat y Ana Tauste en primer i segon lloc. Yolanda Valiente va completar el pòdium de la categoria absoluta.

Rècord
Els rècords de la prova 26'7K, tant en categoria masculina como femenina, que tenien premis en metàl·lic, van a anar a parar a mans de dos de les noves incorporacions de Lurbel-Lik Sport, Miguel Ángel Sánchez y Eva Bernat.
Pel que fa al trial de 14'4K i 600 mde D+, la prova va guanyar el corredor local Víctor Sanchis, seguit de prop per Isaac Llácer. Tercer va ser Àlex Olcia. En fémines,  victòria per a Yolanda Valdés, seguida de la corredora local Rosi Pla i de Pilar Pérez.