L'Ontinyent afrontava hui dimecres una nova eixida, en aquest cas a Vila-real per a jugar contra el CD Roda. Es tractava d'un partit molt important, ja que la jornada oferia un Jove Español-Atzeneta, és a dir, segon contra quart, partit del qual l'Ontinyent podia traure molt de rèdit si aconseguia els tres punts.
El partit va començar com un calc de les últimes eixides per a l'equip ontinyentí, en les quals les jugades a pilota parada li han costat molts gols. En aquest cas, en el minut 27, amb una treta de banda el Roda guanyava l'esquena i Luisme avançava als locals.
Després del gol, l'Ontinyent ha intentat igualar el partit, com una internada de Lluis Felipe per la dreta, però finalment amb el 1-0 s'ha arribat al descans.
En el minut 54, una bona combinació entre Víctor Revert i Rafeta ha acabat amb un centre d'aquest últim que ha rematat David Torres, però la defensa i el porter han evitat el gol. Poc després, Roberto Bas movia la banqueta, en retirar a Chimo Reig i Víctor Revert per a donar entrada a Miguel Richart i Juanjo Calvo.
Tot i que l'Ontinyent ho ha intentat, en el 80 ha sigut el Roda el que ha sentenciat el partit en una contra que ha culminat Miguel Maestro.