L'Ontinyent no ha pogut perllongar la seua ratxa de victòries i ha caigut per 4-2 davant el Torre Levante. L'equip d’Orriols ha tingut una major efectivitat, ja que ha aprofitat les seues dues primeres ocasions per a situar-se amb 2-0 en el marcador en tan sols 14 minuts. El primer gol ha arribat en el minut 10 en un servei de cantó rematat per Víctor García i el segon en el 14 per mitjà de Maxi.

L'Ontinyent, per mitjà de Rafeta, ha aconseguit retallar distàncies en transformar un penal. Cristo ha tingut l'oportunitat d'empatar, però el seu remat se n’ha anat fora.
Del possible 2-2 s’ha passat al 3-1 gràcies al gol de Cartells. Abans del descans, ha pogut l'Ontinyent retallar en una rematada de Fernando Doménech que ha parat Paredes. El baló desviat tampoc l’ha pogut aprofitar Crist García. Amb bones sensacions però el marcador advers s'ha marxat l'Ontinyent al descans.

En la segona part, Paco Sáez ha estat prop de retallar distàncies amb un tir potent des de fora de l'àrea. També ha tingut  una ocasió José Antonio Soler quasi a porteria buida. Rafeta ha sigut el següent a intentar-ho. En el 60 ha sigut Víctor Fuentes el que ha retallat distàncies, però poc després el Torre Levante ha marcat el quart gol per mitjà de Víctor García.
L'Ontinyent tindrà aquest dimecres una nova oportunitat de seguir sumant, en jornada intersetmanal.