Amb la seua parada de maig de 'Casino a Sorbos', CIRSA València presenta una iniciativa que posa en valor la incomparable riquesa vinícola de la Comunitat Valenciana. Aquest mes, tota l'atenció se centra en el Celler Rafael Cambra, un projecte que porta el cognom d'una família vinculada històricament al món del vi i que lidera un dels enòlegs més destacats de l'arc mediterrani.

Els excepcionals vins de Rafael Cambra vestiran de summa elegància l'aparador del 'Casino CIRSA Valencia', amb un tast en la qual l'ontinyentí exposarà algunes de les referències més excel·lents d'aquest projecte amb seu en les màgiques Terres dels Alforins. A més, els visitants tindran l'oportunitat de degustar per copes els vins Bufe Blanco i Negre, disponibles en totes les seues barres.

El 16 de maig a les 19.30 hores, els amants del bon vi tenen una cita ineludible amb Rafa Cambra: el raïm oblidat. Una vetlada que forma part de l'agenda del València Culinary Festival 2024, en la qual els assistents gaudiran de tastar i seran dirigits pel propi enòleg. Després de la degustació d'aquestes exquisides seleccions, els assistents tindran el plaer de gaudir d'una cuidada selecció de tapes d'autor.

'El Casino a Sorbos'
El 'Casino a Sorbos', una col·laboració entre Casino 'CIRSA Valencia' i '5barricas', continua amb el seu propòsit de destacar la riquesa vinícola de la Comunitat Valenciana. Amb més de 200.000 visitants anuals, aquest espai d'oci es consolida com l'escenari ideal per a apreciar l'excel·lència dels vins locals davant una audiència diversa i cosmopolita.